Prijzen

*

In de maanden Juli  & Augustus is de prijs per persoon tussen dinsdag t/m donderdag €27,95 p.p. & vrijdag, zaterdag en zondag €29,95 p.p. Kinderen 0-2 jaar is gratis & kinderen tussen 3-12 jaar is €2 per leeftijdsjaar dus een kind van 8 jaar is €16. Vanaf november 2016 is de prijs voor kinderen €2,00 per levensjaar (3 t/m 12 jaar. Bijv een kind van 8 jaar = €16).

Prijzen kinderen:

 • 0 jaar = €0
 • 1 jaar = €0
 • 2 jaar = €0
 • 3 jaar = €6
 • 4 jaar = €8
 • 5 jaar = €10
 • 6 jaar = €12
 • 7 jaar = €14
 • 8  jaar = € 16
 • 9 jaar = € 18
 • 10 jaar = € 20
 • 11 jaar = € 22
 • 12 jaar = €24                    

Voor de inbegrepen dranken zijn geen drankmunten vereist en kunnen bij de bar worden gehaald. Wel mag maximaal 1 alcoholisch drankje per persoon/per keer worden gehaald. Alcohol kan alleen vanaf 18 jaar worden gehaald en indien leeftijd onduidelijk is, is legitimatie verplicht. Tevens is het ook NIET toegestaan om als volwassene voor een minderjarige alcohol te halen. Indien u dit wel doet, kunt u hierop worden aangesproken.

 

Prijzen voor 2,5 uur All-in Cuisine Diner (incl fris, sappen, koffie/thee, bier & wijn)

 

 

 

Prijzen per persoon: JUNI-AUG ACTIE ***
 
Dinsdag t/m Donderdag € 27.95  
Dinsdag t/m Donderdag 65+ tarief (niet geldig op feestdagen)

(65+ tarief is NIET geldig op vrijdag, zaterdag of zondag )

€ 25.00  
Vrijdag t/m Zondag  (excl feestdagen)  € 29.95  
Kind 0 en 2 jaar € 0,00  
Kind 3 t/m 12 jaar per leeftijdsjaar x 

(Stel uw kind is 8 jaar x €2 = €16)

€ 2,00 (per levensjaar)  
       

 

Wilt u langer verblijven in ons restaurant?
JUNI-AUG actie***
 
Extra half uur per persoon €2 extra  
Extra half uur per kind €1 extra  
       

Prijs  Pinksteren, Vaderdag en Moederdag

 

 Prijs per persoon: €29,95

 

 

SCHOLIEREN ACTIE @ Wereldkeuken Westzaan: €25 per persoon (ipv €27,95) *
In de maanden januari t/m september 2017 (actie is verlengd) als je met je klas komt eten op dinsdag, woensdag of donderdag krijg je korting! Je kunt komen met je vrienden of met je klas (vanaf 10 personen)*
Het is nu ook mogelijk om met je sport/muziek/gezelligheids- vereniging te komen eten met de scholieren actie. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor de scholieren actie*

* Voorwaarden: voor scholieren tussen 13-18 jaar & minimale grootte van de groep van minimaal 10 personen. Indien mentor mee gaat dan krijgt deze ook de actieprijs. Van tevoren reserveren onder vermelding van “scholieren actie”. Alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag. Niet geldig op feestdagen.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt bij ons met PIN, contant of credit cards VISA & Mastercard (geen andere credit card maatschappijen) betalen.  Ook verkopen wij onze eigen kadokaarten. Helaas accepteren wij geen kadokaarten zoals VVV bonnen. We zijn daarnaast ook NIET aangesloten met acties van AH, Xenos, Shell of andere acties. 

 

Drankmuntjes:

(Extra) Drankmuntjes kunnen bij de bar voor €1,- per glas aangeschaft worden. Indien u deze drankmuntjes niet opgebruikt heeft kunt u deze bij een volgend bezoek gebruiken. Mocht u bij afloop van uw diner uw drankmuntjes willen retourneren dan kunt u deze alleen retourneren bij vertoon van uw bon met aangekochte drankmuntjes erop. Graag vragen wij uw begrip hiervoor.  

 

Apart betalen voor een rekening in hetzelfde gezelschap is niet mogelijk

Om de wachtrijen bij de ontvangstreceptie te beperken kunnen wij maar één gehele betaling/rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon of in gedeeltes apart betalen is dus niet mogelijk. Indien u met een grote groep zoals met uw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten is het verstandig om af te spreken dat één persoon in uw groep de financiën regelt en in 1 keer voor de hele groep komt afrekenen bij binnenkomst.

wijzigingen en typefouten voorbehouden