Reserveren

Wilt u reserveren om bij ons te komen dineren? 

OPGELET: Check voor de zekerheid ook uw SPAM folder in uw mail want wanneer u geen bevestiging van uw reservering in uw email aantreft

Om de wachtrijen bij de ontvangstreceptie te beperken kunnen wij maar één gehele betaling/rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon of in gedeeltes apart betalen is dus niet mogelijk. Indien u met een grote groep zoals met uw vrienden, familie, collega’s of teamgenoten is het verstandig om af te spreken dat één persoon in uw groep de financiën regelt en in 1 keer voor de hele groep komt afrekenen bij binnenkomst.

Om onduidelijkheden qua online reserveringen te voorkomen. Het is bij ons alleen mogelijk via onze eigen website een online reservering in ons restaurant te maken op deze pagina of telefonisch. Er zijn verscheidene restaurant reservering sites/apps die zonder onze toestemming online reserveringen aanbieden bij ons restaurant. Wij hebben geen communicatie met andere partijen dus zullen reserveringen die elders zijn geplaatst niet bij ons doorkomen & ook niet geldige reserveringen bij ons restaurant zijn.

Indien u mogelijke voorkeur heeft om in een bepaalde zaal of een bepaalde tafel te reserveren, kunnen we dit niet garanderen of beloven. Wij kunnen dit slechts enkel als voorkeur bij uw reservering noteren waarbij wij u niet kunnen beloven. Wij krijgen immers op verschillende kanalen reserveringen binnen. Graag vragen wij voor begrip hiervoor. Tevens is het in ons restaurant niet toegelaten om huisdieren mee in ons restaurant mee te nemen.

 

Wilt u een tafel reserveren?
Uw contact gegevens
Indien u uw reservering vastlegd gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden